Dünya Sağlık Turizmi Konseyi Etik Kurul Başkanı TOBB ETÜ Hastanesi'ndenTOBB ETU Hospital Créé: 2018-02-19 19:44:46
Nombre de Visites: 2882

Dünya Sağlık Turizmi Konseyi Etik Kurul Başkanı TOBB ETÜ Hastanesi'nden

Ürdün'ün başkenti Amman'da yapılan Global Healthcare Travel Council (GHTC) Forum'da, Hastanemiz hocalarından Prof. Dr. Tayfun Aybek, Dünya Sağlık Turizmi Etik Kurulu Başkanı oldu. Tüm Dünya'dan gelen yaklaşık 1800 delegenin katıldığı Forum'da GHTC'ün yeni yönetim kadrosu seçildi ve Prof. Aybek değerlendirme kurulu tarafından Etik Kurulu için aday gösterilerek bu pozisyonda yeni başkan oldu.

Dünya Sağlık Turizmi Konseyi Etik Kurul Başkanı TOBB ETÜ Hastanesi'nden

Global Healthcare Travel Council (GHTC) yaklaşık 10 yıldan beri Dünya Sağlık Turizmindeki sektörel gelişmeleri gözlemleyen, ülkelerarası işbirliklerinin gelişmesi için çalışan, sorunların çözümlenmesine ilişkin konseptler geliştiren 57 ülkenin üye olduğu bir Forum'dur. Bizzat Saygıdeğer Ürdün Kralı Abdullah II Ibn Al Hussein Majestelerinin önderliğinde gerçekleşen Forum'da işlenen en önemli konu "Sağlık Turizmi'nin Globalleşmesi" oldu. Birçok ülkeden çok sayıda katılımcıyı ağırlayan Başkent Amman'daki bu etkinliğin ev sahipliğini ve organizasyonunu üstlenen Ürdünlü Başkan Dr. Fawzi oldu.

Birçok delegenin katıldığı toplantılarda aynı zamanda yeni yönetim kadrosu seçildi ve Hastenemiz Kalp ve Damar Cerrahisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tayfun Aybek, GHTC Etik Kurulu Başkanlığına getirildi.

Dünya Sağlık Turizmi Konseyi Etik Kurul Başkanı TOBB ETÜ Hastanesi'nden

Ce post a été écrit par TOBB ETU Hospital et vu 2882 fois.